۱۳۹۴ شهریور ۲۵, چهارشنبه

"عزيزان دربندمان را آزاد کنيد"



*على معزى*
پرونده جدید در حالى علیه آقاى معزى به اتهام تبلیغ علیه نظام گشوده شده که وى در زندان بوده است، پیش از این قرار بود على معزى در خرداد ماه، با پایان حبس چهار ساله از زندان آزاد شود که با وجود پرونده جدید، احتمالا آزادى وى به تعویق خواهد افتاد.
علی معزی که سابقه بازداشت و زندان در دهه ۶۰ را نیز دارد در پاییز ۸۷ دستگیر و به دو سال حبس تعزیری و سه سال حبس تعلیقی محکوم شده بود که پس از تحمل دو سال حبس در زندان رجایی شهر و آزادی از زندان، مجددا در ۲۲ خرداد ماه سال ۹۰ به دلیل شرکت در مراسم مربوط به علی صارمی از زندانیان سیاسی اعدام شده بازداشت شد.سپس بصورت غیابی در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به اتهام هواداری از مجاهدین خلق به یک سال حبس تعزیری محکوم شد که با احتساب محکومیت ۳ سال حبس تعلیقی در پرونده قبلی، وی باید مدت ۴ سال را در زندان بسر می برد.


*سیدحسین کاظمینی بروجردی*
«سیدحسین کاظمینی بروجردی»، زندانی عقیدتی است که درحال سپری کردن نهمین سال ازمحکومیت یازده ساله خویش است. وی منتقد شیوه حکومتی آقای علی خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی ‌است و «اسلام سیاسی» را روش مناسبی برای حکومت‌داری و اداره جامعه ایران نمی‌داند.
«کاظمینی بروجردی» به علت شرایط نامناسب زندان و شکنجه‌هایی که متحمل شده، به بیماری‌ها وعوارض ناشی از آن‌ها ازجمله ناراحتی‌های قلبی، تنفسی و کلیوی مبتلا گشته است.
براساس گزارش‌ها، در روز۲۸ آذرماه ۱۳۹۳، وی دچار شوک عصبی شده که طی مراجعه به بهداری زندان اوین، «قند خون» وی، در مرز خطر تشخیص داده شده است. به دلیل سیاه شدن انگشت پای این زندانی سیاسی-عقیدتی، بیم آن می‌رود که وی دچارعارضه «قانقاریا» شده باشد. با این‌حال هنوز روند درمانی خاص و جدی‌ای برای درمان بیماری‌های آقای بروجردی آغاز نشده است.
هم بندی‌های آقای بروجردی دراثرمشاهده وضعیت حاد وی، با دادگاه ویژه روحانیت تماس گرفته‌ و خواستار رسیدگی به وضعیت این زندانی عقدیتی شده‌اند، اما پاسخ مسئولین این دادگاه به درخواست‌های حقوق بشری، توهین و افترا و تهدید این زندانیان بوده است.

*محمدرضا پورشجری*
«محمدرضا پورشجری» نویسنده وبلاگ «گزارش به خاک ایران» با نام مستعار «سیامک مهر»
این زندانی سیاسی اول شهریور ماه سال جاری پس از تحمل چهار سال زندان به اتهام تبلیغ علیه نظام، توهین به رهبر و توهین به مقدسات از طریق نوشته‌های خود در وبلاگ شخصی‌اش، از زندان آزاد شد. اما تنها ۳۸ روز پس از آزادی یعنی در ۸ مهرماه ماموران وزارت اطلاعات در شهر ارومیه محمدرضا پورشجری را مجددا بازداشت کردند.
این زندانی سیاسی در مدت چهارسال زندان پیشین خود دوبار سکته قلبی کرد و به بیماریهای زیادی همچون ورم غده پروستات، قند خون بالا و سنگ کلیه و… مبتلا گردید.

*سهیل عربی*
سهیل عربی زندانی محکوم به اعدامی است که حکم او اوایل تیرماه از سوی شعبه ۳۴ دیوان عالی کشور نقض شد.
سهیل عربی بر مبنای مطالبی که در فیسبوک شخصی اش به اشتراک گذاشته بود به سب النبی(دشنام به پیامبر) متهم شده است و حکم اعدام وی آذر ماه سال گذشته به اتهام سب النبی در فضای مجازی در دیوان عالی کشور به تایید رسید و وی در خطر اجرای حکم اعدام قرار گرفت ولی تلاش وکلا برای اعاده دادرسی و ارجاع پرونده به دیوان عالی کشور، موثر واقع شد و با نقض حکم از سوی شعبه ۳۴، وی از زیر تیغ اعدام خارج شد.
پیشتر، در پى نشر اکاذیب و نسبت هاى دروغ سه وبسایت خبرگزارى فارس ، جهان نیوز و دانا علیه سهیل عربى و شکایت وکلا، بازپرس پرونده براى یکى از سایت ها قرار تأمین صادر کرده بود.
گفتنی است این سایت ها با دروغ پردازی نسبت به اتهامات سهیل عربی و تکذیب اتهام سب النبی، اتهاماتی را به وی نسبت داده بودند که با اعتراض خانواده و وکلا و انتشار تصویر حکم دادگاه مشخص شد اتهام آقای سهیل عربی سب النبی است و این سایت ها اقدام به نشر اکاذیب علیه این شهروند زندانی کرده اند.

*صالح کهندل*
صالح کهندل زندانی سیاسی زندان رجایی شهر کرج که به گفته پزشکان زندان احتمالا با بیماری سرطان خون وافت و خیز پلاکت خون روبروست،با ممانعت مسئولین زندان جهت ادامه آزمایشات و بستری شدن در بیمارستان روبروست.
شرایط بد تغذیه و عدم دسترسی زندانیان به میوه و سبزیجات تازه و هم چنین عدم برخورداری از هواخوری به اضافهٔ وجود دستگاه‌های پارازیت سبب بروز بیماری در اکثر زندانیان سیاسی بند ۴ سالن ۱۲ شده است.
لازم به یادآوری ست که صالح کهندل، زندانی سیاسی محبوس در بند ۴ سالن ۱۲ زندان رجایی شهر کرج، محکوم به به تحمل ۱۰ سال حبس به اتهام «هوادارای از یکی از گروههای معاند نظام» می‌باشد.

*خالد حردانی*
خالد حردانی زندانی سالن ۱۲ (سالن زندانیان سیاسی) زندان رجایی شهر کرج که از ۱۴ سال پیش بازداشت شده، باوجود مشکلات جسمی عدیده از مرخصی درمانی و رسیدگی‌های پزشکی محروم است.
با این‌وجود مسئولان زندان با مرخصی درمانی وی موافقت نمی‌کنند و وی از درمان مناسب پزشکی در داخل زندان نیز محروم است.خالد حردانی در سال ۷۹ به اتهام اخلال در امنیت پرواز به اعدام محکوم گردید که این حکم پس از اعتراض وکلا و خانوده‌اش نسبت به روند محاکمه، لغو و به حبس ابد کاهش یافت. وی سپس به اتهامات واهی و ساختگی دستگاه‌های امنیتی به هفت سال زندان جداگانه و شش سال تبعید به شهرستان خاش محکوم شد و هم اکنون در حال سپری کردن دوران محکومیت خود در زندان رجایی شهر کرج می‌باشد.
در مدت زندان برای وی پرونده سازی‌های زیادی صورت گرفت و در آخرین مورد از آن خالد حردانی به اتهام توهین به رهبری به ۲ سال زندان محکوم شد.

*سعید شیرزاد*
اتهامات مطرح شده برای این فعال حقوق کودک در این دادگاه اجتماع و تبانی از طریق دیدار با خانواده زندانیان سیاسی و نیز اخلال در نظم از طریق شرکت در تجمع در مقابل شهرداری تهران در اعتراض به کشته شدن یک کارگر دستفروش در مترو عنوان شد و متهم و وکیل مدافع او به دفاع و رد اتهامات وارده پرداختند.
این فعال مدنی که در پانزدهمین ماه بازداشت خود به سر می برد، پیشتر و در اردیبهشت ماه سال جاری، در آخرین احضار به دادگاه به دلیل عدم ابلاغ قبلی و عدم حضور وکیل و اینکه وکیل وی با وجود درخواست هاى مکرر امکان ورود و مطالعه پرونده را پیدا نکرده بود، جلسه دادگاه را به نشانه اعتراض ترک کرد.سعید شیرزاد در دوازدهم خرداد ماه سال ٩٣، در محل کار خود در پالایشگاه تبریز بازداشت و ابتدا به زندان اوین منتقل شد و پس از مدتی به دلیل اعتراض و پیگیری مشکلات صنفی زندانیان، با وجود عدم برگزاری دادگاه و بازداشت موقت به زندان رجایی شهر تبعید شد.
این فعال حقوق کودکان در زمینه آموزش کودکان کار و خیابان که بخشی از اتهاماتش کمک به مشکلات آموزشی کودکان زندانیان سیاسی است، نخستین بار در ٣١ مرداد ماه سال ٩١، زمانى که براى امداد و کمک رسانى به مردم زلزله زدگان آذربایجان شرقى به اهر رفته بود، بازداشت و پس از گذراندن ١٩ روز با قید کفالت از زندان آزاد شده بود.

*محمدرضا عالی پیام*
سید محمدرضا عالی پیام (زاده ۲۰ خرداد ۱۳۳۶ در تهران)، ملقب به هالو شاعر معترض، زندانی سیاسی، وبلاگ نویس، عضو کانون فیلمنامه نویسان سینمای ایران و مدیر مسئول مؤسسه تبلیغاتی دایره مینا، بازیگر، تهیه کننده و کارگردان اهل ايران است.
این شاعر منتقد پیشتر از سوی شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی پیرعباسی به یک سال و سه ماه و یک روز حبس تعزیری محکوم شده بود. از جمله اتهامات او "تبلیغ علیه نظام، توهین به مقدسات قرآن و امام زمان"، توهین به امام خمینی و رهبری و توهین به ریاست جمهوری و مسئولین نظام" بوده است.
آقای عالی پیام در پیام ویدئوی خود گفته است:‌ "به قاضی گفتم من برای این شعرها قبلا محاکمه شده ام. گفت: آن بار شاکی تو سپاه بود. این بار پلیس امنیت است. گفتم با این حساب شاید سال بعد شاکی من حوزه علمیه قم باشد. بعد اتحادیه تاکسی‌رانان تهران شکایت کنند. یا صنف لحاف دوزان. من باید مرتب برای این شعرها جواب پس بدهم؟"
در سال های گذشته، مخصوصا پس از انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ ، انتشار ویدئوهای مختلفی از او در حین خواندن اشعار طنز در جمع های مختلف بر شهرتش افزود.
محمدرضا عالی پیام فارغ التحصیل از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران است. او علاوه بر سرودن شعر،‌ در سال های گذشته،‌ در زمینه سینما نیز فعالیت داشته است. بازی در فیلم جنگ اطهر (۱۳۵۸) به کارگردانی محمدعلی نجفی نخستین فعالیت سینمایی او بود و پس از آن به عنوان کارگردان، فیلمنامه نویس، تهیه کننده، سرمایه گذار و بازیگر در شماری از فیلم ها نقش داشت.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر